Известие

Collapse
No announcement yet.

Вода в купето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вода в купето

Здравейте фенове! Имам малък проблем! Понеже днес във Варна вали цял ден, забелязах че на задната кора има капки вода. Точно над кората в ъгъла има една решетка, от която влиза водата. Уплатненията на задната врата са здрави, поне на пръв поглед. Някой има ли представа от къде може да влиза тази вода? Благодаря!

Ами щом твърдиш, че уплатненията са здрави... значи нямаш задно стъкло Или... има дупка в тавана
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Имах същия проблем и се оказа че водата се появява след като пусна задната чистачка и пусна пръскалката за задния прозорец.Имах спукано маркуче и от там капеше в купето!Странното беше че на момента като го пускаш и не капе,явно се отичаше някъде и после като спра и се изливаше на кората!
      145, 1.6 I.E. Boxer
      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от yo
        Имах същия проблем и се оказа че водата се появява след като пусна задната чистачка и пусна пръскалката за задния прозорец.Имах спукано маркуче и от там капеше в купето!Странното беше че на момента като го пускаш и не капе,явно се отичаше някъде и после като спра и се изливаше на кората!
        Това е верният отговор
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Значи ще проверя маркуча за задната чистачка. Благодаря!

Comment

И аз имах такъв проблем на боксера. Маркучът даже не беше сцепен, просто се беше измъкнал, точно до гъвкавата връзка. Провери го.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Как се сваля тази връзка? Аз днес свалих решетката в ъгъла от където влиза водата, но нищо не видях. От задната врата ли да започна или от някъде другаде?

Comment

Свали първо пластмасовата кора и прегледай маркуча. Минава по колонката надолу, после под тапицерията на багажника към седалката заедно с кабелите. Ако има някой да ти помага, може той да пусне да пръска задната чистачка, а ти да гледаш дали тече някъде.
                Връзката е на щипки и се вади навън.

Comment

Колеги страшни сте, точно днес забелязах същия проблем и мислех да питам!!!
                  146 1.6 Boxer 103 EX
                  155 1.7 TS 115 EX
                  145 1.9 JTD 105 +Chip - Maximum Overdrive EX
                  156 1.9 JTD 115 +Chip - Maximum Overdrive, My Love

Comment

Ужас преди 2-3 месеца ми счупиха страничното стъкло от другата страна не шофйорското.В Бургас ми го мсениха в кобрата,каското покри.Проблема дойде след като заваля голям дъжд.Вътре под стелката имаше 2-3 литра вода.Отворих си кората като всяка седмица всичко си е на-ред найлони оплатнения всичко,теча не спря чак колоната мокри и покрай нея влиза вътре.Силикон целия кръг зад колоната и сега нямам проблем.Обеснявам си го че са ми сложили турско стъкло малко по тънко.Защото външните оплатнения мисля не са прилепнали напълно.Може ли да е от това проблема?
                    Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

Днес във Варна отново вали и водата отново се появи. Проверих маркуча, но всичко е наред. Всъщност той минава под лявата кора, а моя проблем е в дясната. В горния ъгъл на багажника има една решетка, от която влиза. Тези дни смятам да сваля всичко и да видя за какво става въпрос.

Comment

здравейте колеги имам проблем днес с колегите от варна който ги знаят крис и леовинчи се пробвахме да остраним проблема на моята кола но нищо нестана,проблема е че всеки път като вали дъжд ми влиза вода която капе точно до левия крак кадето са кабелчетата.Та отворихме пласмасата и ко да видим голямо езеро от страната на шофиора махнахме водата да видим каде е дупката откадето се изтича но нямаше такава само се вижда как минава един кабел от кадето и влиза водата естествено и капе под кабелите вътре и въпроса ми е кво да правя ако някой има отговор да сподели че си е доста опасно това с кабелите и водата
                        Alfa Romeo 159

Comment

Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщение
                          здравейте колеги имам проблем днес с колегите от варна който ги знаят крис и леовинчи се пробвахме да остраним проблема на моята кола но нищо нестана,проблема е че всеки път като вали дъжд ми влиза вода която капе точно до левия крак кадето са кабелчетата.Та отворихме пласмасата и ко да видим голямо езеро от страната на шофиора махнахме водата да видим каде е дупката откадето се изтича но нямаше такава само се вижда как минава един кабел от кадето и влиза водата естествено и капе под кабелите вътре и въпроса ми е кво да правя ако някой има отговор да сподели че си е доста опасно това с кабелите и водата
                          Виж основата на предния джам, може да е отлепил и да влиза през него. Уплътненията на 145-6 моделите , които са между пласмасовите кори и стъклото са парлама работа и ако стъклото не е добре залепено ... Познава се по бялото в основата, но трябва да демонтираш капаците под чистачките. Като нищо може да подлизва и да се мушка под таблото... Успех
                          Arena Coast Customs

Comment

Свали пластмасовата кора пред стъклото. Под моторчето за чистачките има дупка и един гумен ръкав, през който се оттича водата. Точно там обикновено се набива с боклуци и се задръства.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                              Свали пластмасовата кора пред стъклото. Под моторчето за чистачките има дупка и един гумен ръкав, през който се оттича водата. Точно там обикновено се набива с боклуци и се задръства.
                              и аз имах същия проблем и се оказа точно това!
                              alfa romeo 145 1.6

Comment

Working...
                              X